Meghan Markle főzőműsora új kezdet lehet

Ez év elején robbant a hír, miszerint Meghan Markle életmódguru szerepében szeretné magát újrapozícionálni, hasonlóan Martha Stewarthoz és Gwyneth Paltrow-hoz. Ennek egyik fontos állomása a főzőműsor, amely a Netflixen lesz hamarosan látható – írja a Life.hu.

A hírek szerint a Suits egykori sztárjának új műsora, amelynek forgatását március körül kezdték meg, az otthon, kert és ételek témakörökre összpontosít – hasonlóan korábbi blogjához, a Tighez. Mark Borkowski PR-tanácsadó szerint a közelgő sorozat „új és érdekes kezdet lehet” Markle számára – olvasható a Life.hu oldalán.

Minden jól ment, és a felvételek elkészültek – mondta egy hollywoodi forrás szerdán, utalva arra, hogy a főzőműsor forgatásai befejeződtek, a nézők hamarosan a Netflixen láthatják majd Harry herceg feleségének legújabb vállalását. A pár első projektje a streamingplatformon a Harry & Meghan című dokumentumfilm volt, amely részletesen bemutatta szerelmi történetüket és azt, hogy miért hagyták el a királyi családot 2020-ban, hogy Kaliforniában kezdjenek új életet.

Elolvasom a cikket