Balesetek és torlódások országszerte

Erősödik a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok a főváros felé: az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre között, és az 51-es főúton Dunaharaszti térségében.

Munkavégzés zajlik azM7-es autópályán,

– burkolatfelújítás, aszfaltozás miatt lezárták a a Budapest felé vezető oldalon a 30-as km-nél levő Martonvásári csomópontban a lehajtó ágat. A terelőutat úgy jelölték ki, hogy már jóval hamarabb a 42-es km-nél levő Kápolnásnyék csomópontnál kell lehajtani a 7-es főút felé. Tehát a 30-as Martonvásár csomópontnál nem lehet lehajtani a pályáról. Helyette a 42-es Kápolnásnyék csomópont lett kijelölve. Erre a pályán táblákkal hívják fel az autósok figyelmét.

– a Kőröshegyi völgyhídon. A 119-es és 123-as km között a belső sávot ismét elkerítették a járművek elől, mindkét oldalon.

Közműmeghibásodás miatt félpályás korlátozásra kell számítani a21-es főúton,Salgótarján belterületén az 57-es km-nél. A javítási munkálatok előreláthatólag a jövőhétig is eltarthatnak.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért érdemes felkeresni a rendőrség honlapját.

Elolvasom a cikket