Ezért szeretne még évekig játszani Cristiano Ronaldo

A szakemberek szerint a torna élesen rámutatott, milyen érinthetetlen CR7 a válogatottban, holott a teljesítménye nem teszi indokolttá, hogy folyamatosan a pályán legyen. A helyzetkihasználása, a sebessége és a pontrúgásai sem a régiek, Roberto Martínez azonban minden meccsen a kezdőbe jelölte, és egyedül a georgiaiak elleni, továbbjutást már nem befolyásoló találkozón cserélte le – írja a Mandiner.hu.

Az ötszörös aranylabdás az Eb-n elárulta, hogy több kontinenstornán nem vesz részt, a visszavonulásról azonban egyelőre hallani sem akar.

„Sohasem féltem szembenézni a dolgokkal. Ez lesz az utolsó Európa-bajnokságom. De engem nem ez érdekel, hanem a játék iránti lelkesedés, az izgalom, és az, hogy látom a rajongóim, a családom és az emberek irántam érzett szeretetét. Az motivál a leginkább, hogy boldoggá tegyem a szurkolókat” – mondta Cristiano Ronaldo.

Arról azonban nem beszélt az Európa-bajnok, hogy a Nemzetek Ligájában vagy a 2026-os vb-selejtezőkön részt vesz-e.

A portugál teljesítménye az egész világon témát ad a futballszurkolóknak, az iAM Stucan című podcastban például Adrian Mutu is elmondta a véleményét az ikonikus labdarúgóról – írja az origo.hu alapján a Mandiner.

„Ronaldo addig nem akar visszavonulni, amíg nem lépett pályára a 14 éves fia, Cristiano Junior mellett. Ez a valódi motivációja, addig nem fogja abbahagyni, amíg nem játszott legalább egy hivatalos meccset a fiával. És az Al-Nasszr csapatában ez a lehetőség adott számára. Nyilvánvaló, hogy egy Real Madrid szintű csapatban sokkal nehezebben lenne megoldható ez a dolog”– magyarázta Mutu.

Elolvasom a cikket