Kiderült az igazság Brad Pritt magánéletéről

MH
2024. július 10. szerda. 14:58

„Brad Pitt gyakorlatilag semmilyen kapcsolatban nem áll felnőtt gyermekeivel” – mondta a People-nek egy családhoz közeli forrás. A bennfentes azt is elárulta, hogy a színész elfoglaltsága miatt alig találkozik a fiatalabb gyerekeivel is – Pitt jelenleg a tengerentúlon forgatja Forma–1-es filmjét az F1-et, amely majd 2025 nyarán kerül mozikba.

Hozzátette, a pár felügyeleti szerződése lehetővé teszi, hogy Pitt meglátogassa kiskorú gyermekeit. a nagyokak pedig saját döntésük, hogy találkoznak-e az apjukkal. A 22 éves Maddox, a 20 éves Pax, a 19 éves Zahara, a 18 éves Shiloh és az ikrek, a 15 éves Knox és Vivienne sosem látogatják meg a színészt, még az apák napját sem akarták Brad Pitt társaságában tölteni.

Angelina a hunyó?

Több forrás szerint Brad Angelinát okolja a feszült családi dinamikáért. „Úgy érzi, hogy az a negatív narratíva, amelyet Angelina a gyerekeknek prezentál, nagyban akadályozza az újrakapcsolódásra irányuló erőfeszítéseit” – árulta el az egyik forrás. „Mivel Angelina napi befolyással bír a gyerekekre, Brad szinte lehetetlennek tartja, hogy megváltoztassa a felfogásukat” – tette hozzá.

A legnagyobb csalódása Shiloh

Egy Pitthez közel álló forrás a közelmúltban elárulta, Pitt teljesen kiakadt, hogy kedvenc gyermeke, Shiloh se viseli már a nevét, hiányzik neki a családja. Nem ő az első, Maddox, Pax és Zahara sem használják már a Pitt nevet, ahogy Vivienne sem. Egyedül Knox az, aki egyelőre nem nyilvánította ki ilyen formában az apjától való elhatárolódását.

Ines boldogan vállalna gyereket

Brad Pitt azonban Ines de Ramonnal boldog: a pár gyereket vagy gyerekeket szeretne, és attól sem riadnak vissza, hogy béranyát fogadjanak. Ismerőseik szerint Pittnek Ines az egyetlen lehetősége, hogy újra családja legyen.

Elolvasom a cikket