Ben Affleck házassága zátonyra futott

Jennifer Garner annak ellenére sokáig támogatta Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolatát, hogy nem szimpatizál volt férje új kedvesével. A pletykák szerint titkon megkönnyebbült, amikor kiderült, hogy válságban van a színész és J.Lo házassága.

Jennifer Garner bár tíz év után elvált, jóban maradt volt férjével, akit szíve szerint minden bajtól megvédene. Attól tart leginkább, hogy Affleck szerelmi bánatában ismét italhoz nyúl, amivel korábban jócskán meggyűltek a problémái. Egy forrás szerint Garner rendkívül toleráns, ezért nem mond rosszat Lopezről exe társaságában, habár valójában ki sem állhatja a színésznőt.

Az igazat megvallva olyanok, mint az olaj és a víz, nem is találhatnál két különbözőbb embert

– vallotta a névtelenséget kérő forrás, aki szerint Garner megkönnyebbült, hogy J.Lo távozik volt férje életéből.
Annak ellenére, hogy sok minden utal J.Lo és férje válására – beleértve a jegygyűrűk eltűnését –, még nem erősítették meg, hogy szakítottak.

Eközben egy másik bennfentes júniusban azt nyilatkozta, hogy Lopez elhatározta, hogy megmenti a házasságát. Hozzátette, a színészhez közel álló emberek viszont aggódnak, mert Affleck az utóbbi időben nagyon magába zárkózott. A pár kapcsolata messzebbre nyúlik vissza, 2002-ben jártak jegyben először, ám 2004-ben szakítottak. 2021-ben találtak egymásra ismét, majd 2022-ben végre egybe is keltek. Idén röppent fel a hír, hogy kapcsolatuk ismét zátonyra futott.

Elolvasom a cikket