Lazacspermával szépülnek a hírességek: Jennifer Aniston és Kim Kardashian is erre esküszik

A hírességek mindig is elvetemültek voltak, ha a fiatalságuk megőrzéséről volt szó. Szinte bármilyen kezelést hajlandóak voltak kipróbálni, ha az azt ígérte, hogy eltünteti a ráncokat. Úgy tűnik, hogy most a lazacsperma a sláger: Kim Kardashian és Jennifer Aniston is ezzel szépül.

Kim Kardashian ismét egy újabb vad öregedésgátló trükkel állt elő, ezúttal lazacspermával próbálkozik. Azonban nem ő az első híresség, aki kipróbálta ezt a bizarr módszert, ugyanis Jennifer Aniston is bevetette már. A színésznő korábban bevallotta, egy kozmetikus ismertette meg őt ezzel az eljárással, és Jennifer Aniston bizony esküszik rá. Ez a megdöbbentő szépségápolási módszer már egy ideje terjed. Tanulmányok szerint javítja a bőr hidratáltságát, dússágát, textúráját és csökkenti a ráncokat – mindezt az aminosavakkal teli, magas DNS-szintnek köszönhetően. Az arcápolás során mikroneedlinget alkalmaznak, hogy a sperma valóban behatoljon a bőrbe a maximális előnyök érdekében.

Nem a lazacspera a legkülönlegesebb dolog, amivel a sztárok próbálkoznak, vannak ugyanis, akik akár placenta használatára is hajlandóak. Jennifer Lopez, Demi Moore és Gwyneth Paltrow mind olyan színésznők, akik egészen hajmeresztő terápiákat is alkalmaztak már.

Persze nemcsak a szépségápolásban képesek a végletekig elmenni, hanem a diétáikban is. A hírességek többsége megszállottan törekszik a tökéletes külső elérésére, ezért aztán hajmeresztő fogyókúrák bevetésére is hajlandóak. Ezek azok az étrendek, amiket egyetlen orvos sem javasolna, mivel rendkívül káros hatással vannak az egészségre. A sztárokat azonban van, hogy a külső megjelenésük sokkal jobban érdekli, nekik csak a gyors eredmény számít, ezért hajlandóak kockáztatni, nem törődni azzal, minek teszik ki a szervezetüket.

Elolvasom a cikket