Ősztől panziós-fogadós képzés indul Mórahalmon

„Iskolánk új, izgalmas képzési lehetőséget kínál mindazok számára, akik a vendéglátás és turizmus területén szeretnének vállalkozni. Terveink szerint idén ősszel indul a panziós-fogadós képzés, amely kivételes alkalom arra, hogy elsajátítsák a panziók és fogadók üzemeltetéséhez szükséges tudást és készségeket” – tájékoztatott Angyalné Kovács Anikó intézményvezető.

A képzésen során a résztvevők megismerkedhetnek a vendéglátás és szálláshely-szolgáltatás minden fontos aspektusával. A képzés kiterjed a vendégfogadás, a szobakiosztás, a takarítás, az étkeztetés, valamint a marketing és menedzsment területére is. Gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek a helyi panziókban és fogadókban, ahol valós környezetben tanulhatják meg az üzletvitel fortélyait.

A képzés heti két délutánt vesz igénybe, és két tanév alatt elvégezhető. Az első félév alól mentesíthetők azok, akiknek már van vendéglátós szakmájuk. Fizetni a képzésért nem kell. A képzés nyitva áll minden felnőtt számára, aki érdeklődik a vendéglátás és turizmus iránt, és szeretné megszerezni a szükséges ismereteket és készségeket ezen a területen. Nem számít, ha nincs előzetes tapasztalata a jelentkezőnek, a képzés során mindent megtanulhat, amelyre szüksége van a sikerhez. Jelentkezni az iskola honlapján és Facebook-oldalán található online jelentkezési űrlap kitöltésével lehet, vagy személyesen az iskola titkárságán.

Elolvasom a cikket