Angelina Jolie harcba szállt

Angelina Jolie és az FBI még mindig harcban állnak egymással a színésznő különböző iratokra vonatkozó követelése miatt, amelyek az ügynökségnek a volt férje, Brad Pitt ellen folytatott nyomozásával kapcsolatosak. A bírósági dokumentumok szerint az Igazságügyi Minisztérium és a Szövetségi Nyomozó Iroda ügyvédei tájékoztatták a bíróságot a 49 éves Angelina által indított ügyről – írja a Life.hu.

Mindkét fél ügyvédei közölték a bírósággal: „A felek továbbra is találkoznak és egyeztetnek a még nyitott kérdésekről.”

Angelina és az FBI folytatják a megbeszéléseket, és a jövő hónapban tájékoztatják a bírót.

Angelina elmondta, hogy egy az információszabadságról szóló törvény iránti kérelmet nyújtott be az FBI-hoz. A kérelemben arra kérték az FBI-t, hogy adja át a Brad állítólagos, 2016. szeptember 14-én egy magánrepülőgép fedélzetén történt tettei miatt indított nyomozással kapcsolatos dokumentumokat.

Egy különálló bírósági csatában a színésznő azt állította, hogy Brad Pitt fizikailag és verbálisan bántalmazta a repülőn.

Az ügyvédje szerint: „Brad fojtogatta az egyik gyereket, egy másikat pedig arcon ütött”.

Ezen kívül Angelina azt mondta, hogy Brad megragadta és megrázta. Az ügyvédje azt is állította, hogy Brad sört öntött Angelinára és vörösbort a gyerekekre. Brad vitatta Angelina verzióját az eseményekről, tagadta, hogy a repülőn tettlegességre került volna sor. Angelina Jolie ezután az incidens után adta be a válókeresetet. A L.A. megyei Gyermek- és Családvédelmi Hivatal vizsgálatot indított, miután névtelenül felhívták a repülőgépen történt incidensről. Emellett az FBI ügynökei is vizsgálták az ügyet.

2016 novemberében Laura Eimiller, az FBI szóvivője bejelentette, hogy nem emelnek vádat Brad ellen.

„Az FBI megvizsgálta a körülményeket, és nem folytat további vizsgálatot. Az ügyben nem emeltek vádat” – mondta a nő.

Angelina azt állította, hogy az FBI szóvivője anélkül jelentette be a nyomozás lezárását, hogy erről tájékoztatta volna őt. Az FBI a perben tagadta a vádakat. Az ügynökség ügyvédje azt mondta, hogy együttműködik Angelina csapatával annak kiderítése érdekében, hogy további nyomozati dokumentumok kiadhatók-e. Tavaly az FBI azt mondta, hogy további 100 oldalnyi dokumentumot adott át Angelinának. A színésznő azonban még nem ejtette az ügyet.

Brad Pitt már elvesztette a gyerekeit

Akármi is történt azon a bizonyos repülőn 2016-ban, az biztos, hogy Brad Pitt már elvesztette a gyerekeit. A legtöbben szóba sem állnak a színésszel, és Knoxon kívül mindegyikük nyilvánosan is elutasította a színészt: eldobták a Pitt nevet.

Angelina Jolie azonban ezzel nem elégszik meg, ugyanis több fronton harcol Brad Pitt ellen.

Az FBI összes dokumentumát szeretné, amely a magánrepülőn történt incidens kivizsgálásáról szólnak.

Az egykor közös borászatuk, a Château Miraval miatt is harcban állnak.

Egy másik bírósági ügyben pedig azt állítja a színésznő, hogy a magánrepülős incidens előtt is bántalmazta őt a színész.

Elolvasom a cikket