Az M4 Sport a labdarúgó Eb döntőjét minden elérhető felületen közvetíti

MH/ MTI
2024. július 12. péntek. 19:33

Az M4 Sport csatorna eddig mind az ötven találkozót közvetítette a labdarúgó Eb-ről, a magyar válogatott pedig kiemelt szerepet kapott, mivel helyszíni stáb és stúdió foglalkozott a Marco Rossi szövetségi kapitány vezette együttes szereplésével, emellett pedig több más sportág kontinensviadalát is nyomon követhették a nézők az elmúlt egy hónapban. Ilyen volt többek között az atlétikai, a kajak-kenu és a vizes Eb is, illetve a Forma–1-es futamok is képernyőre kerültek.

„A legnagyobb előrelépés az M4 Sport közvetítését tekintve éppen az volt, hogy minden egyes helyen ott voltunk, és meg tudtuk mutatni a legfontosabbakat. A Magyar Labdarúgó Szövetséggel kiváló az M4 Sport viszonya és ennek köszönhetően gyakorlatilag mindenről azonnal be tudtunk számolni, valamint egy rakás exkluzív tartalmunk is volt, mint a magyar válogatott hivatalos közvetítőjének” – mondta az M1 aktuális csatorna műsorában Székely Dávid, majd azt is kiemelte, hogy a helyszíni tudósítóknak köszönhetően egyből a pálya széléről, vagy a bemelegítés alatt akár a játéktérről is tudtak friss információkkal szolgálni a nézőknek.

Felidézte Varga Barnabás esetét is, amikor az M4 Sport helyszíni riportere tudott először információt közölni a magyar csatár állapotáról.

„Azt az egyet sajnálom, hogy nem tudtunk még egyet előre lépni, mivel egy Portugália elleni találkozó – már tudván azt, hogy mi mindennel készültünk és miket kezdtünk el szervezni – még nagyobbat dobott volna, de majd talán négy év múlva” – mondta.

Székely Dávid a közvetítések nézettsége szempontjából kiemelte, hogy az M4 Sport a szezonbeli legjobb eredményét hozta az Eb-meccseknek köszönhetően. A két elődöntő átlagosan megközelítette az egymilliós nézettséget, ezekbe a számításokba pedig nem lehet belekalkulálni azokat a szurkolói központokat, ahol tömegesen nézték a közvetítéseket. Hozzátette, hogy a csatorna internetes oldala is kifejezetten jó napokat zárt és mindkét elődöntő közvetítésébe a legalább egy percig bekapcsolódók száma meghaladta az 1,6 milliót.

Az Eb-döntővel kapcsolatban is exkluzív tartalmakkal és műsorokkal készül a csatorna, a helyszínen és az M4 Sport stúdiójába is érkeznek szakértők, mindkét csapat sajtótájékoztatójáról mutatnak részleteket, vasárnap pedig egy másfél órás felvezető műsort követően élőben közvetítik a Spanyolország–Anglia mérkőzést, valamint az azt megelőző záróünnepséget is.

„Fontos információ, hogy a Kossuth rádióban és a Nemzeti sportrádióban is lehet majd követni, tehát, ha valaki a Balatonról jön éppen haza és nem az m4sport.hu-t nyitja meg a telefonján, akkor is megtalálja a legmegfelelőbb oldalt, hogy nyomon kövesse a történéseket” – hangsúlyozta Székely Dávid, aki a spanyolok győzelmére tippelt volna a torna előtt, jelenleg viszont inkább az angolok felé húz, ugyanakkor abban bízik, hogy nem egy gól nélküli mérkőzést hoz majd a berlini finálé.

Elolvasom a cikket