Elton John még mindig képes mindenkit meghökkenteni

Elton John imádja a franciaországi Cote d’Azurt. Gyakran tartózkodik ott férjével és fiaival, legtöbbször egy luxusjachton a tengerparton. Legutóbbi nyaralásán a nizzai Sugarkikz üzletbe látogatott el fiaival, de ami a boltban történt, arra szinte nincsenek szavak, írta a parameter.sk.

Amikor a 13 éves Zacharyval és a 11 éves Elijah-val vásárolni ment, nagyon kellett vizelnie. Nyilvános illemhely azonban sehol sem volt a közelben, így hát a testőre egy műanyag palackot adott neki, a brit zenész pedig ott az üzletben vizelt bele – írja a Nový Čas.

A Sugarkikz butik tulajdonosa, Ryan Sukkar elmondta, hogy Elton valóban megkérte a testőrét, és elkérte tőle a műanyag palackot. A zenész, miután rájött, hogy nincs mellékhelyiség, arrébb ment, és elkezdett üríteni a palackba.

„A padlóra is vizelt, és törölközőt kért a biztonsági őrétől, hogy feltakarítsa a rendetlenséget. Megdöbbentett engem, és frusztrált a viselkedése” – mondta Sukkar.

A butiktulajdonos azt is bevallotta, hogy nem tudta, ki az az Elton John, amikor a cipőboltjába érkezett. Amikor Sukkar megkérdezte Eltont, mivel foglalkozik, az énekes csak annyit válaszolt: „Elton John vagyok.” Végül két pár cipőt vett a fiainak.

Elolvasom a cikket