Kamilla királynét Diana hercegné kedvenc táskája miatt támadják

Sok elegáns táskával láthattuk már Kamilla királynét az évek során, de volt egy darab, amit még sosem láthattunk nála. Ez pedig nem más, mint a Dior Lady Dior névre keresztelt darabja. Ez nem véletlen, hiszen a táskát Diana hercegné után nevezték el. Most azonban kivételt tett, Wimbledonban ezzel a kiegészítővel jelent meg, ám a választása nem mindenkinek nyerte el a tetszését – írja az Elle.hu.

1995-ben Diana hercegné Franciaországban tett látogatást, az alkalomból Bernadette Chirac, politikus, és az akkori first lady szeretett volna egy ajándékkal kedveskedni a hercegnének. Bernadette Chirac felvette a kapcsolatot a Dior házzal, akik ajánlottak egy táskát, amelyet Gianfranco Ferré tervezett a márkának 1994-ben. A fekete, bőrből készült táska a Chouchou nevet viselte, majd hamarosan a Princess nevet kapta. Diana hercegné örült az ajándéknak, többször viselte a táskát az út során, és utána is számos alkalommal látták vele. Ezért a divatház a modellt átkeresztelte Lady Diorra, ezzel utalva Diana hercegnére – olvasható az Elle.hu oldalán.

A táska azóta is a Dior egyik legnépszerűbb darabja, amit számos méretben, színben piacra dobtak már. Mivel Diana hercegné egyik kedvence volt, ezért a brit királyi család hölgyei eddig kerülték. Kamilla királyné pedig még sosem viselte, egészen idáig.

Kamilla királyné Wimbledonban jelent meg először a Lady Dior táskával, ami színben passzolt a ruhájához. A világos színű kiegészítő nagyon letisztult, ennek ellenére nem aratott nagy sikert vele az uralkodó felesége. Sokat kritizálták a királynét a választása miatt.

„Kamilla egy Lady Dior táskával számomra nagy nem! Diana hercegné az, aki ikonikussá tette a táskát” – írta egy felhasználó az X-re.

„Lady Dior!!! Igazán?” – elégedetlenkedett egy másik internetező.

Kamilla királynét azonban nem zavarták a kritikák, mivel a következő napon is ezzel a táskával jelent meg. Bár sokan bírálták a választása miatt, abban mindenki egyetértett a táska kiállta az idő próbáját, és még manapság is nagyon trendi darabnak számít.

Elolvasom a cikket