Kiderült, milyen élet vár Katalin gyerekeire, hogy ne jussanak Harry herceg sorsára

MH
2024. július 12. péntek. 9:09

Egy királyi szakértő, Jennie Bond számolt be arról, hogy a következő években mi várhat Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekeire annak fényében, hogy a szülők nem akarják, hogy a legfiatalabbak György herceg árnyékában nőjenek fel, és kirekesztettnek érezzék magukat.

Mint kiderült, Harry herceg kirohanása után, miszerint ő a trónöröklési rend végén helyet foglalva, mintegy tartalékosként, szinte elhagyatottan nőtt fel, a szülők nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy Sarolta hercegnő és Lajos herceg is megtalálja a helyét az életben. György hercegnek kitaposott útja van, de mi vár a kicsikre?

Bond meglátása szerint a következő években arra ösztönzik majd Saroltát és Lajost, hogy fedezzék fel a királyi családon kívüli életet annak érdekében, hogy láthassák, ők is olyan szeretett és értékes személyek, mint idősebb testvérük, György herceg.

Katalin és Vilmos már korábban is bizonyították, hogy modern szellemben nevelik gyerekeiket, így a mindennapok során például nem szorulnak a dadák segítségére. Arra törekednek, hogy minél normálisabb életet biztosítsanak porontyaiknak, újabban pedig azt is célul tűzték ki, hogy megmutassák nekik, nem csak a királyi családban tudnak érvényesülni. A szakértő szerint mindent megtesznek azért, hogy Sarolta és Lajos ugyanolyan különlegesnek érezzék magukat, mint György.

Elolvasom a cikket