Elzárták a pénzcsapot, amíg Biden nem lép vissza

A Future Forward nem kívánt nyilatkozni az adományozókkal folytatott beszélgetésekről vagy a visszatartott összegekről. A lap informátorai szerint egyre valószínűbb, hogy Bident végül lecserélik a demokraták, bár ez még mindig nem dőlt el egyértelműen.

A donorok között akadnak olyanok is, akik a céllal igen, de a módszerrel nem értenek egyet. Úgy gondolják, hogy az adományok látványos visszatartása „problematikus stratégia a választási ciklus ezen szakaszában”.

A lap felidézte azt is, hogy a demokraták elkezdték mérni Kamala Harris népszerűségét a választók körében, és az eddigi adatok alapján az alelnök fej fej mellett áll Donald Trumppal, tehát jobb jelölt lenne Bidennél.

Napról napra nő azoknak a kongresszusi demokratáknak a száma, akik Biden távozását követelik – fűzték hozzá a cikkben, kiemelve, hogy Biden azonban „beásta” magát. Azt hajtogatja, hogy ő a legalkalmasabb erre a megmérettetésre.

Egy, a Future Forwardhoz szorosan kötődő csoporttól kiszivárgott, hogy a szervezet is végzett felméréseket, s ezek azt mutatták, hogy Biden összességében rosszabb népszerűségi mutatóval rendelkezik, mint bárki más.

Elolvasom a cikket