Emberi maradványokkal teli bőröndöket találtak a külvárosban

Korábban a rendőrség egy londoni lakásban is emberi maradványokat talált, amelyek feltehetően a bristoli esethez kapcsolódnak. A bűnügy rejtélyes. A rendőrséget csütörtök éjfél körül hívták ki Bristol híres függőhídjához – a szemtanúk egy férfira figyeltek fel, aki gyanúsan viselkedik.

Amikor a rendőrök tíz perccel később megérkeztek, az illető már nem volt ott. Az egyik bőröndöt ott, a másikat a közelben találták meg. Az első vizsgálatok szerint a bőröndökben feltehetően két felnőtt férfi maradványai vannak.

A rendőrség ezután egy férfit keresett, aki a jelek szerint Londonból Bristolba, majd onnan a Clifton Suspension Bridge-re utazott egy taxival. A híd a város egyik nevezetessége. A nyomozók mostanra letartóztatták a 24 éves férfit. A londoni Metropolitan Police bejelentette, hogy a kihallgatások folytatódnak. A rendőrség azonban egyelőre senki mást nem keres.

„Ez fontos fejlemény a nyomozásunkban, és szeretném megköszönni a lakosság segítségét” – mondta Andy Valentine rendőrfőnök-helyettes.

Elolvasom a cikket