Titokban vette el menyasszonyát Eddie Murphy

A portál szerint a pár július 9-én a Nagy-Britanniához tartozó karibi Anguilla szigetén mondta ki az igent egy kis, zárt körű ceremónia keretében. Csak a családjuk és a legközelebbi barátaik voltak jelen. Butcher a Mira Zwillinger luxusmárkától származó, csipkeszegélyes fűzős menyasszonyi ruhát viselt, míg Murphy egy elegáns, fehér Brioni öltönyt választott.

A pár 2012 óta van együtt, és 2016-ban született meg első közös gyermekük, Izzy Oona. Két hónappal az eljegyzésük után, 2018 végén jött világra második gyermekük, Max Charles.

Murphynek érdekes módon ez a második házassága, de a harmadik házasságkötése: 1993 és 2006 között Nicole Murphy volt a felesége, öt közös gyermekük született. Majd 2008-ban összeházasodott Tracey Edmonds filmproducerrel egy Bora Bora melletti magánszigeten. Viszont néhány nappal később elváltak, ezért a házasságot hivatalosan sosem jegyezték be.

A Beverly Hills-i zsaru sztárja tízgyermekes apuka. Például az ex-Spice Girl Melanie B-vel folytatott viszonyából is van egy lánya.

Paige Butchernek viszont ez az első házassága. A Murphyvel való kapcsolatáról ritkán beszélt interjúkban. Néhány hete azonban a People magazinnak elmondta: „Megőrül a gyerekeiért és a családjáért. A szíve mélyén családos ember. Valóban az. Tényleg az.”

Elolvasom a cikket