György hercegnek fontos döntést kellett meghoznia

Tavaly György herceg részt vett Sarolta hercegnővel együtt a wimbledoni döntőn. Idén azonban csak Sarolta hercegnő kísérte el a walesi hercegnét a sporteseményre, mivel György herceg Németországba utazott Vilmos herceggel. A walesi herceg részvételét korábban már megerősítették, így várható volt, hogy kihagyja a teniszt – olvasható az Elle.hu oldalán.

Az információk szerint György herceg azonban nehezen hozta meg a döntést, hogy melyik eseményen vegyen részt. Erről a brit királyi család egyik bennfentese beszélt az Express.co.uk-nak.

„György hatalmas teniszrajongó, és a futballt is szereti, ezért ez nehéz helyzet volt számára, hogy eldöntse, mit támogasson. A futball sokkal később kezdődik, mint a tenisz, így mindkettőt megnézhette. De az igazi dilemma az volt, hogy az anyjához csatlakozik-e a teniszt nézni, vagy az édesapjával utazik Németországba.”

Korábban már kiderült, hogy György herceg nagyon szereti a teniszt, a sport iránti szeretetét Katalin hercegnétől örökölte. A walesi hercegnének a tenisz az egyik kedvenc sportja, régóta játszik, a hírek szerint a gyerekeket is megismertette már a sporttal. György herceg Roger Federert is ismeri, a híres teniszező korábban órákat adott neki.

A másik kedvenc sportja a futball, az utóbbi időben egyre többször jelenik meg meccseken. Mindig Vilmos herceggel érkezik, a legtöbbször nagyon lelkesen szurkolnak a kedvenc csapatuknak. A németországi döntőn szintén nagyon lelkesek voltak annak ellenére, hogy az angol válogatott elveszítette a meccset.

Elolvasom a cikket