Hatalmas összegért tátogott Shakira + VIDEÓ

Már azelőtt felháborodtak az emberek azon az összegen, amelyet Shakira a Copa América féllidei előadásáért kapott, mielőtt látták volna a produkciót. A Super Bowl Halftime Show-jához hasonlóan, idén először ennek a mérkőzésnek a félidejében is zenei produkcióval szórakoztatták a közönséget, Shakira kapta a megtisztelő felkérést – tájékoztat a Life.hu.

Valamivel több mint ötperces produkciót adott elő sajtóértesülések szerint kétmillió dollárért, amely körülbelül 700 millió forint.

Az eredetileg 25 percesre meghirdetett műsor végül sokkal rövidebb lett – mivel az is felháborodást váltott ki, hogy egy ilyen hosszú szünet milyen hatással lenne a focisták állapotára –, és sokak számára nem volt kielégítő a kolumbiai énekesnő előadása, amelyben mindössze négy szám csendült fel, a Hips Don’t Lie, a Te Felicito, a TQG és a Punteria.

A közösségi médiában sokan kritizálták Shakira műsorát, amiért egyértelműen nem élőben énekelt, a rajongók playbackre gyanakszanak, mivel a zene pontosan úgy szólt, mint a stúdióverzió esetében. Ha ez nem lenne elég, a szemfülesek azt is megjegyezték, hogy egy „újrahasznált” produkcióról van szó, ugyanis az egész nagyon hasonlított a néhány évvel ezelőtti Super Bowl-show-jára mind a koreográfiában, mind a dalok kiválasztásában.

Objektum doboz

Shakira a válása után újra szabad

Válása után újra szabad. Shakira őszintén vallott jelenlegi érzéseiről Jimmy Fallonnak a The Tonight Show-ban. A kolumbiai énekesnő és Gerard Piqué exfocista válása 2022-ben került nyilvánosságra, miután tizenegy évig voltak együtt.

„Soha nem szenvedtem még ennyire, és ez időnként megakadályozott abban, hogy működjek” – osztotta meg. „Olyan érzésem volt, mintha valaki lyukat fúrt volna a mellkasomba”– tette hozzá.

Elolvasom a cikket