Katalin hercegné így reagált a tapsra

A walesi hercegné márciusban jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála. A bejelentése óta csak egyszer mutatkozott a nyilvánosság előtt, III. Károly király születésnapján. Bár a nyilatkozatában elárulta, a nyáron több eseményen is feltűnhet, sokan nem számítottak rá, hogy ott lesz Wimbledonban. Végül mégis elment a teniszdöntőre, és átadta a trófeát, az emberek legnagyobb örömére – számol be az Elle.hu.

Katalin hercegné jóval a döntő előtt érkezett, beszélgetett a szervezőkkel, majd Sarolta hercegnővel és Pippa Middletonnal elfoglalta a helyét a páholyban. Katalin hercegné a megszokott módon integetett a tömegnek, ám arra ő sem számított, hogy a résztvevők állva tapsolnak majd neki. Ám egy pillanatig sem volt zavarban, mosolygott, és megvárta, amíg befejezik a tapsot.

A vendégek szerint ezt egy igazán különleges pillanat volt. Katalin hercegnére nem jellemző, hogy ünnepeltetné magát, ezért a tapsot sem várja el. Korábban mindig csak megérkezett a páholyba, és gyorsan leült, most azonban nem bánta a figyelmet. Igazán értékelte az emberek figyelmességét és a pozitív energiákat. Erről az egyik fotós beszélt, aki ott volt az eseményen.

Jeremy Freeman testbeszéd-szakértő figyelte a hercegné testbeszédét, és azt is elárulta, hogyan reagált a tapsra.

„Olyan aranyos” – mondta Katalin hercegné a mellette helyet foglaló nőnek.

A szakértő szerint láthatóan meghatotta az emberek reakciója, mivel nem számított rá. Ennek ellenére igazán értékelte, hogy gondoltak rá. A meccs vége után Katalin hercegné átadta a trófeát, kezet fogott a győztessel, majd elhagyta Wimbledont.

Elolvasom a cikket