Rezeg a léc

Ezért aztán már minden mindegy alapon kampányol. Igazi globalista meggyőződésű, háborúpárti brüsszeli bürokrataként a politikai túléléséért folytatott kampányában elő is vette az ilyenkor arrafelé használatos aduászt: vadul nekitámadt a szuverenista, patrióta és békepárti erőknek, politikusoknak. Frakciókon átívelő háborúpárti koalíciót szervez maga mögé, közben Orbánt gyalázza, Magyarországot támadja és hazánk ellen akar újabb büntető intézkedéseket hozni… – emeli ki posztjában Deutsch Tamás.

Az Európai Bizottság bejelentette, hogy a magyar miniszterelnök békemissziója miatt (ez most a háborúpártiak szemében a főbűn) a brüsszeli testület és annak tagjai bojkottálják a magyar soros elnökség által szervezett budapesti informális miniszteri találkozókat.

Ursula von der Leyen azonban egyszerre két lovon is fordítva ül.

Nem használhatja fel saját politikai hasznára egy uniós intézmény; jelesül az Európai Bizottság működtetését. Ha valami, na hát ez biztosan ellentétes az uniós szerződésekkel.

Másrészt az általa meghirdetett, a személyes kampánycéljait szolgáló bojkott valójában nem is a soros elnökségi feladatokat ellátó tagállamot bünteti, hanem mind a 27 szuverén tagállam tanácsi képviselőivel szemben elfogadhatatlan magatartás.

Az európai együttműködés nettó szétverése. Ennyi – jegyzi meg a facebook-bejegyzésében az Európai Parlament képviselője, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője

Objektum doboz

Elolvasom a cikket