Szoboszlai visszatért + VIDEÓ

A 23 éves középpályás találkozott új holland edzőjével, az új szezonra egyelőre rendkívül nehéz helyzetben, a sok hiányzó miatt csonka csapattal készülő Arne Slottal – tájékoztat a Ripost.hu.

Objektum doboz

Szoboszlaival együtt összesen 13-an kezdték meg később a munkát, és vele ellentétben az Európa-bajnokság és a Copa América fáradalmait is kipihenő kerettagok közül kilencen szinte az egész felkészülést kihagyják majd. De legalább ő (és a skót Andy Robertson) már újra ott van a fedélzeten!

Objektum doboz

A magyar válogatott ugyan már június 23-án lejátszotta utolsó csoportmeccsét az Európa-bajnokságon (1–0 Skócia ellen), de Marco Rossi szövetségi kapitány csapata csak négy nappal később, 27-én utazott haza Németországból.

Szoboszlaiék tehát június 28-tól, péntektől vonulhattak nyaralni. Csapatkapitányunk többek között a festői dél-olaszországi Amalfi-parton ejtőzött új szerelmével, Buzsik Borkával.

A szerelmespár később nyaralt és bulizott a Balatonnál is, többek között egy Neoton-koncerten.

Szoboszlainak akadtak azért focis programjai is, hiszen egy szponzora rendezvényén fiatalokkal találkozott és játszott; a Paks kupameccsét pedig válogatottbeli csapattársa, Fiola Attila mellett nézte végig.

Most pedig Borka hétfőn este az Instagramon 24 óráig látható bejegyzésében jelezte: visszarepültek a borongós-esős Angliába.

Elolvasom a cikket