Italok, melyek napi fogyasztása rákot okoz

Szerinte az etanol minden emberi szövetre és szervre, különösen a májra romboló hatással van.

Az alkohol mindennapos használata csak negatív következményeket okoz, köztük halálosakat is. Az etanol minden emberi szövetet és szervet elpusztít, különösen a májra mérgező. Hatással van a központi idegrendszerre, a memóriára, a reakcióra, a motoros funkciókra, visszafordíthatatlanul elpusztítja az agyféltekék kéregállományának neuronjait. A májsejtek megtelnek zsírral (zsír dystrophia), gyulladásos anyagok szabadulnak fel belőlük, valamint megszűnik a munka és a halál” – mondta Sozykin.

Megjegyezte, hogy a májsejtek kötőszövettel való helyettesítése miatt cirrózis alakul ki. A fiziológus hangsúlyozta, hogy az alkoholt fogyasztó terhes nők azt kockáztatják, hogy tönkreteszik a leendő gyermek formálódó idegrendszerét.

Különösen káros hatással van a terhes nő testében növekvő magzatra, a gyermekek formálódó idegrendszerére. Az alkohol bizonyítottan toxikus hatása a gyomor-bélrendszerre, az urogenitális rendszerre, a szívre. Allergiák, mint például angioödéma és csalánkiütés, onkológiai betegségek provokációja lehetséges. Az etanol egyértelműen méreg- vonta le a következtetést Szozykin.

Elolvasom a cikket