Ő hasonlít a legjobban Erzsébet királynőre a brit királyi családból

Erzsébet királynő híres volt munkabírásáról, elkötelezettségéről és humoráról. Azok, akik találkoztak vele, mind azt mondták, hogy a királynő kivételes személy volt. A királyi szakértők szerint van egy családtag, aki nagyon sok dologban hasonlít rá – írja az Elle.hu.

Korábban már többször beszéltek arról a szakértők, hogy Erzsébet királynő és Sarolta hercegnő között hatalmas a hasonlóság. Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermeke külsőre nagyon hasonlít az egykori uralkodóra. Emellett azonban a belső tulajdonságaik is hasonlóak.

Van azonban egy másik családtag is, aki nagyon hasonlít a néhai uralkodóra. Darren Stanton testbeszédszakértő szerint Kamilla királyné rendíthetetlensége és rugalmassága miatt hasonlít Erzsébet királynőre.

„Úgy tűnik, a királyi család minden tagja közül Kamilla hasonlít leginkább a néhai királynőhöz. Ami a királyi protokollok tiszteletben tartását és az önfegyelmét illeti, Kamilla nagyon fontos tagnak számít. Abból, hogy a királyi család különböző tagjaival érintkezik, és a nyilvánosság számára elérhető, nagy tisztelet övezi. Ez bebizonyosodott. Vilmos herceg és Anna hercegnő viszonozzák testmozdulatait, és időről időre hagyják, hogy átvegye a vezetést” – magyarázta a szakértő.

A szakértő szerint Kamilla királyné sosem mutatja, ha izgul, vagy esetleg ideges. Ebben is hasonlít Erzsébet királynőhöz. Az utóbbi időszakban is jól vette az akadályokat, amikor III. Károly királyt helyettesítette. Láthatóan stabil tagja a családnak, akire mindig lehet számítani.

Elolvasom a cikket