György herceg miatt hagyhatta el a királyi családot Harry herceg

A néhai II. Erzsébet a mostani III. Károly királlyal, Vilmos herceggel és az akkor hatéves György herceggel látható ezen a képen, a Buckingham-palota tróntermében. A kép 2020 elején került nyilvánosságra, napokkal azelőtt, hogy Harry és Meghan először megerősítették: elhagyják az Egyesült Királyságot. A kép első látásra egyszerűen a monarchia jövőjét sorakoztatta fel, ám a színfalak mögött állítólag felfordulást okozott.

Objektum doboz

„A királyi pár azt gyanította, hogy az egész intézmény összeesküdött ellenük. Ahogy ők látták, a bizonyíték mindenhol ott volt körülöttük. A ki nem mondott kód egyértelmű volt: a monarchia jövője biztosított volt, Meghannal és Harryvel vagy anélkül” – írta a könyvében Andrew Morton, aki azt is elárulta, hogy a pár már hat hónappal az esküvőjük után gondolkodott a távozáson.

Harry herceg és Meghan Markle ma már nem nagyon tartják a kapcsolatot a királyi család tagjaival. III. Károly király azonban reméli, hogy hamarosan béke lesz a családjában. Utoljára februárban találkozott a legkisebb fiával, ugyanis amikor a brit uralkodó bejelentette, hogy rákbetegséggel küzd, Harry herceg Londonba utazott.

Elolvasom a cikket