Kamilla királyné így reagált

Harry herceg a Tartalék című könyvében azt állította, Vilmos herceggel nem kedvelték Kamilla királynét. Valósággal könyörögtek az apjuknak, hogy ne nősüljön meg. Ám a szakértők szerint Kamilla királyné kifejezetten izgult, amikor először találkozott Vilmos herceggel. Erről Penny Junor, királyi szerző mesélt – olvasható az Elle.hu oldalán.

A szerző a Queen Consort: The Life of Queen Camilla című könyvében írt az első találkozóról. Elárulta, hogy Kamilla királyné akkoriban Károly királynál lakott, amikor először találkozott Vilmos herceggel. Ez még akkor volt, amikor a walesi herceg az Etonban tanult. A herceg meglátogatta az édesapját, ezért Kamilla királyné el akart utazni, de Károly király biztatta, hogy találkozzon a fiával.

Penny Junor azt állítja, Kamilla királyné kifejezetten ideges volt, még azután is, hogy Károly király felhívta Vilmos herceget, és elmesélte neki, Kamillával is fog találkozni. Károly király állítólag végig biztatta Kamilla királynét, még egy kicsit magukra is hagyta őket, hogy nyugodtan beszélgethessenek. Miután megtörtént az első találkozó, Kamilla királyné ezt mondta: „Gin tonicra van szükségem.”

A reakció természetesen csak vicc volt, mivel az első találkozó jól sikerült. Ám Kamilla királyné később sem erőltette a dolgokat, azt akarta, hogy a kapcsolat megfelelő ütemben haladjon, ezért nem sürgette a találkozókat Vilmos herceggel vagy Harry herceggel.

Elolvasom a cikket