Serena Williams férje súlyos beteg

„Olyan kevés időt töltök a természetben, hogy ez a diagnózis igazán meglepett. Egy szerettemnél régebben diagnosztizáltak Lyme-kórt, de amíg nekem alig, neki rengeteg tünete volt, azóta sikeresen kezelték, meggyógyult” – nyilatkozta Ohanian, aki antibiotikum-kezelést kap. Serena Williams férje, Alexis Ohanian – akitől a teniszezőnek két gyereke született – követőinek elmondta, hogy semmiféle tanácsot nem ad senkinek a Lyme-kórral kapcsolatban, és mindenkinek azt javasolja, tartsa be az orvosi utasításokat – olvasható a Life.hu oldalán.

Nem ő az egyedüli híresség, akit kullancs betegített meg

Yolanda Hadid és Bella Hadid is megvívta harcát az alattomos betegséggel. Yolanda 2021-ben mondta el, hogy diagnózis híján tíz évig szenvedett, és depresszióssá vált a tünetektől. „Elmondhatatlan fájdalmat és a poklot éltem át nap mint nap” – mondta Yolanda a brit Vogue-nak 2021 februárjában. „Ez a betegség térdre kényszerített” – tette hozzá. Bella Hadid 15 év után jutott diagnózishoz és 100 napos kezelésen esett át, mire meggyógyult.

Justin Bieber zenész 2020 januárjában mondta el, hogy az orvosok Lyme-kórt diagnosztizáltak nála. Ő azért beszélt a betegségéről, mert rajongói közül egyre többen írták, hogy vacakul néz ki. A Lyme-kór a bőrét az energiaszintjét és az agyműködését is érintette.

Ben Stiller színész 2011-ben nyilatkozott arról hogy hogy 2010-ben diagnosztizálták nála a betegséget. „Néhány évvel ezelőtt Nantucketben kaphattam. A térdem begyulladt, és csak idővel derült ki, hogy Lyme-kór. Most tünetmentes vagyok, de a Lyme mindig a szervezetben marad, nagyon durva dolog” – mondta.

A komikus Amy Schumer 2020 szeptemberében az Instagramon tette közzé hogy Lyme-kórban szenvedett, és elmondta követőinek, hogy milyen gyógyszereket kapott. Hozzátette, fogalma sincs, mikor fertőződött meg, de ő is antibiotikumot kapott.

Elolvasom a cikket