Trump elleni merénylet: belekeveredhetett az amerikai titkosszolgálat – VIDEÓ

Már több videófelvétel is készült a múlt hét végén Donald Trump ellen elkövetett merényletről. Az eddigi felvételek általában a pódiumon álló republikánus elnökjelöltet szemből mutatták, megörökítve az a pillanatot, amikor a golyó eltalálja a volt elnök jobb fülét. Ha a lövedék csak néhány milliméterrel arrébb csapódik be, Trump életét bizonyára már nem lehetett volna megmenteni.

Most azonban előkerült a világ negyedik legnagyobb példányszámban eladott napilapjának, Times of Indiának a YouTube-csatornáján egy olyan videó, amely megörökíti a lövést megelőző pillanatokat, illetve magát a találatot is.

Csakhogy nem elölről, hanem hátulról, bemutatva, hogy mi történt a pódium mögött.

A felvétel címe: Ez lenne a bizonyíték az Egyesült Államok titkosszolgálatának „kétes” szerepére?

Objektum doboz

Majd a videó alá írt szöveg szerint, az ügy egyre kínosabb az Egyesült Államok titkosszolgálata számára, mivel nyomozás indult Donald Trump meggyilkolásának kísérlete ügyében. A titkosszolgálati ügynökökről egy új videó is nyilvánosságra került Trump nagygyűlésének helyszínéről. A felvételen titkosszolgálati ügynökök láthatók, amint a pódium mögötti területet „megtisztítják” a fotósoktól és a hallgatóktól. (Mintha valamilyen előre megtervezett eseményre várnának – a szerk.)

Néhány pillanattal később a merénylő tüzet nyitott, és azt lehet látni, hogy a titkosszolgálat ügynökei legörnyednek. Trump meggyilkolásának kísérletét többen úgy értékelték, hogy a titkosszolgálat „belekeveredett” az ügybe, és ez egy „bennfentes” munka volt, amelyet a közösségi média felhasználói generáltak.

Elolvasom a cikket