Jennifer Lopez megvillantotta

Az énekesnő korábban többször beszélt arról, hogy milyen fontos számára az egészséges életmód és a sok mozgás. Jennifer Lopez minden nap órákat tölt az edzőteremben, ennek az eredménye is látszik. A híresség most nemcsak a lapos hasát villantotta meg, de azt is megmutatta, milyen izmos a felsőteste.

Jennifert már a karrierje kezdetén is csodálták az alakja miatt, ami az évek során csak még elképesztőbb lett. A híresség teste a sok edzésnek köszönhetően teljesen megváltozott. Manapság már nem csupán vékony, de kifejezetten izmos is. Lapos a hasa, tónusosak a lábai, és a legújabb fotói alapján a felsőteste is nagyon szálkás, kidolgozott.

A hírességet Hampstonban látták, készült is róla pár fotó, miután elhagyta az edzőtermet a menedzsere társaságában. Jennifer jelenleg nyaral, ám láthatóan a mozgást nem tudta elengedni. Az elmúlt napokban már többször látták a városban biciklizni, most pedig edzés után készültek róla felvételek.

Jennifer a felvételeken csak egy egyszerű fehér topot visel, aminek viszonylag mély a dekoltázsa, és a nyitott a háta. Utóbbi miatt jól látható, hogy milyen izmos a híresség. Nagyon tónusos a háta, szinte minden izom látszik rajta, ahogyan a hasa is nagyon kidolgozott, szálkás. Le sem tagadhatná, hogy milyen fontos számára a mozgás.

Elolvasom a cikket