Meghan Markle-t ezért gondolta veszélyesnek Erzsébet királynő

Később azonban változtak a dolgok, a családtagok között kifejezetten megromlott a viszony. Az információk szerint Erzsébet királynő pedig már sokkal hamarabb felismerte, hogy miért lehet problémás a hercegné.

Erzsébet királynő ezért tartott Meghan Markle-től

Harry herceg és Meghan 2018-ban házasodtak össze Windsorban. Az esküvőt az egész világ figyelte, és mindenki kíváncsi volt a hercegi párra. Ám az előkészületek nem zajlottak simán, mivel Meghan nem sokkal az esküvő előtt összeveszett az apjával, Thomas Markle-lel, a férfi ezután kihagyta az esküvőt. Károly király kísérte az oltárhoz a hercegnét. A vitát lesifotók váltották ki, amelyekért állítólag Thomas Markle pénzt kapott.

A hercegné és az édesapja között olyan feszült lett a viszony, hogy manapság már nem is beszélnek. Meghan Markle megszakította a kapcsolatot az apjával, és a féltestvéreivel, az esküvőn csak az édesanyja volt jelen.

A királyi család szakértője, Richard Eden szerint Erzsébet királynő felismerte az elhidegülés jelentőségét. A szakértő forrásai azt állítják, hogy ez megkongatta Erzsébet királynő fejében a vészharangokat.

Meghan nyilvános nézeteltérései apjával megkongatták annak idején a vészharangot. Őfelsége rájött, milyen károkat okozhatnak a királyi családban. Utólag visszatekintve a királynőnek sejtése lehetett arról, hogy mi fog történni. Erzsébet királynőt annyira megriasztotta Meghan apjától való elhidegülése, hogy a néhai uralkodó azt javasolta Meghannak, írjon neki.

A szakértő szerint Erzsébet királynő tartott attól, hogy egy esetleges vita vagy nézeteltérés után Meghan ugyanilyen könnyen képes megszakítani a kapcsolatot a királyi családdal. Meghan végül írt az édesapjának, erről ő maga beszélt a Netflix számára készített dokumentumsorozatban. Ennek ellenére nem sikerült rendezni a kapcsolatot, ezt mindkét fél megerősítette.

Elolvasom a cikket