A 94 éves Clint Eastwood a barátnőjét gyászolja

Eastwood és Sandera, akik nagyon bizalmasan kezelték kapcsolatukat, állítólag akkor találkoztak, amikor a nő hostessként dolgozott a férfi birtokán a kaliforniai Carmel-by-the-Sea-ben, ahol Eastwood évtizedek óta él.

A színésszel való kapcsolatán kívül nem sokat tudni az asszonyról, a közösségi médiában sem szerepelt, de számos eseményre elkísérte a Gran Torino sztárját. Első közös megjelenésük a 2015-ös Oscar-gálán volt, amikor Eastwoodot az Amerikai mesterlövész című filmjéért hat díjra jelölték. Előtte csak lesifotók jelentek meg róluk. 2016-ban a pár együtt jelent meg Eastwood Sully című filmjének vetítésén, majd 2017-ben együtt mentek a cannes-i filmfesztiválra is. 2018-ban Sandera is csatlakozott a színész családjához — köztük három gyermekéhez, unokájához és Eastwood első feleségéhez, Maggie Johnsonhoz — A csempész című film premierjén.

A 94 éves Eastwood is kerüli a reflektorfényt, idős korára csendes életet választott magának Carmel-by-the-Sea-ben, egy tengerparti kisvárosban. A színész korábban a település polgármestere volt – írja a People.

Clint Eastwood lányai csúnyán összevesztek

Clint Eastwood legutóbb akkor került a hírekbe, amikor lányai nyilvánosan estek egymásnak. A családi balhé néhány héttel azután tört ki, hogy a színész legkisebb lánya, Morgan férjhez ment. Idősebb féltestvére, a 36 éves Kathryn nyilvános posztban azt állította, hogy Morgan őrültnek és gonosz mostohatestvérnek nevezte őt, viselkedését pedig furcsának és hamisnak titulálta. Kathryn egy családi fotót is megosztott, amelyhez ezt írta: „A testvéreim furcsák és hamisak, kívül-belül.” Színjátéknak titulálta a Morgan és Tanner pazar esküvőjén látott családi egységet.

És ha ez nem lenne elég, Dina, Morgan anyja (2014-ben vált el Eastwoodtól) is beszállt a vitába, sms-eket küldözgetett az amúgy is zaklatott nagyobbik lánynak, aki azonnal posztolta is a képernyőfotókat az asszony fenyegetéseiről.

„Olvassátok, mit mond a hazug, gonosz mostohaanyám, aki egy kapzsi pszichopata és hamis valóságshow-sztár” – írta. Majd azzal vádolta Dinát, hogy az örökségére pályázik és be akarja őt záratni.

A posztok szöges ellentétben állnak azzal, mint amit Morgan posztolt az esküvőjéről, és azzal is, amit Kathryn korábban közzétett a húgáról. Az esküvő előtt boldogan pózol Morgannal, büszként mutatva, hogy testvére állapotos, és azt is írta, hogy nagyon szereti őt, nagyon büszke rá.

Elolvasom a cikket