Brad Pitt lánya, Shiloh nem viccel: közleményt adott ki

A jogi közlemény a kaliforniai törvények előírása, amelynek költsége 350 USD, és az eredeti bejelentéstől számított 45 napon belül közzé kell tenni. Shiloh, aki május 27-én töltötte be a 18. életévét, ugyanazon a héten nyújtotta be a bírósági iratokat, amelyekből kiderült, hogy a lehető leggyorsabban kívánja elhagyni apja nevét. Saját ügyvédet fogadott és arra kérte a bíróságot, hogy engedjék meg neki, hogy a Pitt nevet elhagyja, így jogilag Shiloh Nouvel Jolie lenne.

Bár Shiloh tűnik a legeltökéltebbnek a névváltoztatás ügyében, azt nyilatkozta, hogy például Paxszal ellentétben nem gyűlöli apját, sőt, együttérez vele, de elege van a családi cirkuszból, és nem akarja, hogy bármelyik szülője befolyásolja. Azt állítja, éppen ezért van saját ügyvédje, hogy ő maga intézze a dolgokat, és azt is kijelentette, nem az anyja kérte erre.

Pitt és Jolie gyereke kiváló táncos

Még tavasszal kápráztatott el mindenkit tánctudásával Shiloh, amikor szólót táncolt Tanzánia vibráló ritmusaira. Shiloh mozdulatait látva a magát botlábúnak tartó Brad Pittnek már korábban leesett az álla: akkor azt nyilatkozta, könnyekig meghatódott lánya tehetségén.

Angelina és Brad hat gyermeke közül Shiloh az első, aki hivatalossá tette a változást, bár Vivienne, Zahara és Maddox is kihagyja a Pitt nevet a nyilvános szereplésekből. A 15 éves Vivienne-t Vivienne Jolie-ként írták ki a The Outsiders című Broadway musical forgatókönyvében , ahol a producer, Angelina Jolie asszisztense volt.

Elolvasom a cikket