Katalin hercegné fontos döntést hozott, Lajos herceg jövőjét is érinti

Egyre több rendezvényen lehet látni György herceget és Sarolta hercegnőt, míg Lajos herceg csak a nagy családi eseményeken tűnik fel. Ő a legkisebb a három testvér közül, így érthető, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg még kevés rendezvényre viszik el. Ám van egy másik tényező is, mivel a hercegi pár szeretné, ha a gyerekek komfortosan éreznék magukat a nyilvánosság előtt, éppen ezért nem erőltetik a rendezvényeket.

Lizzie Robinson, a királyi család egyik szakértője és az ITV News királyi producere szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg tudatosan megtervezték, melyik gyermek mikor kap nagyobb nyilvánosságot.

A walesi herceg és hercegné nagyon óvatosan kezelik, hogyan jelennek meg, és mire viszik őket. Minden egyes esemény eseti alapon történik, és az a tény, hogy Lajost nem vitték el, azt sugallja, átgondolják, hogy melyik gyereknek melyik időpont a megfelelő, szóval eljön az ő ideje – magyarázta a True Royalty TV’s The Royal műsorban.

Lajos herceg tehát még kicsit háttérben marad, amíg nagyobb nem lesz. Nagy valószínűséggel a következő években egyre többen láthatjuk majd a nagyobb eseményeken, és a szüleit is többször fogja elkísérni bizonyos látogatásokra. Addigra György herceg és Sarolta hercegnő sokkal magabiztosabbak lesznek, ez pedig Lajos herceg számára is jó példa lesz.

Elolvasom a cikket