Az Egyesült Államok háborúhoz közeledik Oroszországgal

„Azzal, hogy az Egyesült Államok egyre több kötelezettséget vállal Ukrajnával szemben, egyre közelebb kerül egy valószínűsíthető háborúhoz Oroszországgal, amelynek minden bizonnyal katasztrofális következményei lennének” – írja a kiadvány.

A cikk megjegyzi, hogy a Pentagonnak nincs életképes katonai stratégiája egy ilyen konfliktus megnyerésére, ahogyan Ukrajnában sincs.

„Sem az USA-nak, sem a NATO-nak nincs meg az ipari kapacitása ahhoz, hogy háborút vívjon Oroszországgal, nemhogy egy kétfrontos háborút vele és Kínával egyszerre” – írja a Fox News.

Moszkva többször kijelentette, hogy Oroszország nem jelentett és nem jelent fenyegetést senkire sem Nyugaton, és hogy érdekeit védi Ukrajnában.

Ahogy Vlagyimir Putyin egy Tucker Carlsonnak adott interjúban rámutatott, a nyugati politikusok rendszeresen megfélemlítik lakosságukat egy képzeletbeli orosz fenyegetéssel, hogy eltereljék a figyelmet a belpolitikai problémákról. Az elnök részletesen kifejtette, hogy Moszkva nem fog NATO-országokat megtámadni, nincs értelme.

Elolvasom a cikket