Ez a hagyomány György herceg születésnapján

A brit királyi család tagjai már többször beszéltek arról, hogy vannak bizonyos hagyományok, amelyeket mindig betartanak. Károly király születésnapját például családi vacsorával szokták megünnepelni. Katalin hercegné pedig mindig egyedül készíti el a tortát a gyermekeinek.

Van azonban egy másik hagyomány is, ami Diana hercegnéhez köthető. Erről György herceg keresztanyja, Julia Samuel beszélt egy interjúban. Elárulta, hogy Diana hercegné korábban mindig lehetetlen ajándékokat vett a gyermekeinek, melyeket a szülőknek kellett összeszerelniük. Ráadásul a játékok legtöbbször nagyon hangosak voltak, így nem kevés problémát okoztak.

„Azt teszem Györggyel, amit Diana tett velünk, vagyis lehetetlen játékokat adok, amelyek nagyon zajosak és sokat kell őket szerelni. Vilmosnak napokat kell töltenie azzal, hogy összerakja őket. Aztán összerakja az összes gépet, és szörnyű dörömbölést hallatnak, villognak a lámpák meg minden” – mondta.

Julia Samuel elárulta azt is, hogy Vilmos herceg nagyon sokáig szokta szerelni a játékokat. Ezen pedig a család többi tagja nagyon jól szórakozik, különösen György herceg.

Elolvasom a cikket