Ez segít a gyógyulásban a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnének

A walesi hercegné július 18-án ünnepelte a londoni Természettudományi Múzeum két új kertjének megnyitását, amelynek ő a királyi védnöke. Személyesen azonban nem tudott részt venni az eseményen. Üzenetének célja az volt, hogy a walesi hercegné támogatását fejezze ki a Természettudományi Múzeum új kertjének megnyitóján.

„Nagyon támogatom a múzeum elkötelezettségét, hogy olyan különleges helyet hozzon létre, amely minden korosztályt arra ösztönöz, hogy újra kapcsolatba kerüljön a természettel, és többet tudjon meg arról, hogyan védhetjük meg természeti világunkat” – közölte a hercegné. Majd hozzátette:

„Ismerem a természet erejét, amely támogatja fejlődésünket és jólétünket, mert örömet okoz nekünk, és segít megőrizni testi, szellemi és lelki egészségünket. Remélem, hogy ezek a kertek inspirálóak és átalakító hatásúak lesznek a több ezer ember számára, akik ellátogatnak ide.”

Katalin hercegné már az elmúlt években is sokat beszélt arról, hogy mennyire fontos neki a természet, valamint az, hogy a szabadban rengeteg időt tölthessen a gyerekeivel. Hisz abban, hogy a nyugodt környezetben, közel a természethez tud a legjobban gyógyulni.

Elolvasom a cikket