Így változott Sarolta hercegnő stílusa

Sarolta hercegnő már kilencéves. Nemrég a wimbledoni férfi döntőn járt az édesanyjával, Katalin hercegnével, a rajongók pedig imádták a megjelenését. A walesi hercegnő napszemüveget viselt, és még egy kis szájfényt is tehetett az ajkaira – írja az elle.hu.

„Egyfajta mérföldkőnek éreztem” – fogalmazott Bethan Holt, a Daily Telegraph stílusigazgatója Sarolta wimbledoni megjelenésével kapcsolatban. Hozzátette azt is, hogy sokkal felnőttesebb lett a kilencéves lány.

Nicole Robinson, a Papouelli társalapítója szintén megszólalt. Évek óta ő öltözteti a walesi gyerekeket, ha a lábbelikről van szó. Most így nyilatkozott:

„Csodásan nézett ki, és mindig nagyon örülünk, amikor a mi cipőnket viseli. Egy nagyon gyönyörű Mary Jane cipőből átváltott egy balerina stílusba, ami nagyon illik a korához.”

Objektum doboz

A stylistok szerint Sarolta hercegnő egyre inkább próbál az édesanyjára hasonlítani. A kislány stílusa is nagyon elegáns és klasszikus. Nem próbál feltűnést kelteni, de megjelenése mindig barátságos és közvetlen.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket