Meghan Markle ebédelős szettje több mint 19 millió forintba kerül

Ha közelebbről megnézzük Meghan Markle legújabb összeállítását, amelyet egy laza, hétköznapi ebédhez vett fel, azt gondolnánk, hogy egy egyszerű, megfizethető szettet látunk. A farmer, amelyet Harry herceg felesége viselt a Kimberly Williams-Paisley színésznővel való találkozóján, alig 65 euróba (kb. 25 356 Ft) került, a fehér blúz pedig 184 euróba (kb. 71 700 Ft). A kiegészítők azonban az igazi nagyágyúk – olvasható a Life.hu oldalán.

A paparazzók vasárnap kapták lencsevégre III. Károly menyét, amint kilép egy felkapott montecitói étteremből. Míg Harry herceg londoni barátit csak úgy emlegeti: „a nemkívánatos”, addig bennfentesek szerint Meghan Amerikában új barátnőkre vadászik. Archie herceg (öt) és Lilibet hercegné (három) édesanyja láthatóan remek hangulatban volt az ebéd után, amelyet a Nashville című sorozat színésznőjével fogyasztott el. A hercegné mosolya mellett különösen szemet gyönyörködtető volt az összeállítás, amelyet viselt. Ennek összértéke kicsit több mint 19 millió forint – írja a Life.hu.

Meghan Dior táskája körülbelül 1,8 millió forintba, a napszemüvege kb. 62 000 forintba kerül. Cartier Love karkötőjét, amely 3,2 millió forintot ér, egy Cartier nyaklánccal kombinálta, amely csaknem 5,5 millió forintba kerül. Emellett egy másik lánc is volt a nyakában, amelynek értéke 660 000 forint. Messze a legdrágább kiegészítője pedig – Diana hercegnétől örökölt óráját leszámítva – egy Lorraine Schwartz által készített karkötő, amelyet Meghan már Namíbiában is viselt, és amely az irigyektől hivatott megvédeni. A ‘Against Evil Eye Five Eye Diamond Pave’ karkötő 7,5 millió forintnak megfelelő euróért vásárolható meg. A 42 éves anyuka lábbelije szintén nem tűnik drágának, közben pedig 300 000 forintért árulják a Chanelnél. Összesen tehát 19 millió forintot kellene kiadnunk, ha olyan ruhákban szeretnénk járni, mint Meghan Markle.

Objektum doboz

Meghan Markle-t többször érte már vád és kritika az öltözködése miatt. A hercegné – Katalinhoz hasonlóan – sok ruháját többször is viseli, de a drága darabjai mégis újra és újra felháborodást váltanak ki. Az év elején például az egykori amerikai színésznő egy filmbemutatón jelent meg férjével, ahol egy 2,5 milliós szoknyában feszített.

Elolvasom a cikket