Valóra vált álom

Sergei Leonov séf és a ZHG támogatója közzétette a szuper egészséges pástétomnak a receptjét, amely nagyszerű alternatívája lehet az avokádós receptnek – írja a Kubnews.ru.

Hozzávalók: A pástétomot a következő recept szerint készíthetjük: zöldborsó – 120 g; alma – 15-20 g; fokhagyma – 6 g; friss csípős paprika – 3 g; koriander – 6 g; bors – 1 g; só – 4 g; pisztácia – 20 g.
100 grammonként: fehérjék – 7,35; zsírok – 7,59; szénhidrátok – 15,5.

Ez a pástétom reggelente kenyérre kenve, magas fehérje-, rost- és vitamintartalmának köszönhetően egészségügyi előnyökkel jár. Emellett vas-, magnézium- és káliumforrás, és olyan antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segítenek megvédeni a szervezetet az öregedéstől és a rákos megbetegedésektől.

Igazi növényi fehérjeforrás, amely nélkül nem képzelhető el a testszövetek teljes helyreállítása. Fogyassza, és az immunrendszere sokkal erősebb lesz. A pástétomban lévő bőséges rost támogatja az emésztést. A színes képet a B-vitaminok egészítik ki, amelyek itt is bőségesen megtalálhatók, és felelősek az idegrendszer egészségéért és a bőr szépségéért.

Elolvasom a cikket