Katalin hercegné az életéért küzd

„Mindenki kíváncsi volt, hogy megjelenik-e Wimbledonban, és meg is jelent” – mondja az In Touch exkluzív forrása – olvasható a Life.hu oldalán.

„Csodával határos, hogy ilyen jól leküzdötte ezt a betegséget. Hihetetlenül nézett ki – olyan erős volt annak ellenére, hogy az életéért küzd.”

Karwai Tang, aki lefotózta Katalint a mérkőzésen, sokakhoz hasonlóan le volt nyűgözve a hercegnétől: „Úgy tűnt, mintha semmit sem változott volna az előző wimbledoni tornához képest. Olyan érzés volt, mintha visszatért volna” – mondta.

„Nagy támogatást jelentett számára, hogy mindenki ünnepelte és tapsolt, amikor megérkezett. Wimbledon lélegzet-visszafojtva várta a visszatérését, és ő végre visszatért.” Katalinhoz a kislánya, Sarolta hercegnő is csatlakozott, aki nagyon édesen reagált arra a mérhetetlen szeretetre és tiszteletre, amelyet az anyukája kapott. Látszott rajta, hogy elképesztően büszke. Pippa Middleton is ott volt, hogy támogassa a testvérét és unokahúgát. A hercegné egészen meghatódott, és amikor hatalmas taps közepette elfoglalta a helyét a királyi páholyban, két kedves szóval kommentálta az eseményeket.

Jeremy Freeman szájról olvasó szerint Katalin először azt mondta Saroltának, hogy „Gyere ide”, és megmutatta a kislánynak, hová üljön. Ezután köszönetet mondott a hölgynek, aki kísérte őket, majd tovább integetett a tömegnek. Közben azt mondta, „üdv” – így köszönt a nézőknek –, majd a mellette ülő hölgyhöz fordult, és azt mondta, hogy „annyira édes”.

A hercegné már fél éve visszavonult a nyilvánosságtól betegsége miatt, és augusztus 4-től várhatóan csatlakozik Vilmos herceghez és három gyerekükhöz, György herceghez, Sarolta hercegnőhöz és Lajos herceghez a királyi család augusztusi nyári vakációján Balmoralban. Egy forrás szerint augusztus 4-től a királyi család tagjai szabadságra mennek, ezt az időt pedig együtt szeretnék eltölteni II. Erzsébet királynő kedvenc helyén, Balmoralban. A bennfentes szerint a vakáción ott lesz Anna hercegnő és a férje, Mike és Zara Tindall és gyermekeik. András herceg és lányai is meghívást kaptak néhány összejövetelre, de úgy tudni, hogy ők nem a Balmoral-birtokon fognak megszállni.

Elolvasom a cikket