Meghan Markle-t ezért nem kedvelte Kamilla királyné

Meghan Markle kapcsolata jól indult a brit királyi család tagjaival. Ezt korábban ő is elmondta a Netflix számára készített dokumentumsorozatban. Erzsébet királynő kifejezetten kedves volt vele, és Károly király is örömmel fogadta a családban. Ám később megromlott a kapcsolat, a konfliktusokat pedig azóta sem sikerült rendezni – olvasható az Elle.hu oldalán.

Az információk szerint Kamilla királyné is támogatta eleinte, ám hamar gyanakvóvá vált vele szemben. Az uralkodó felesége még a segítségét is felajánlotta, erről Kamilla királyné egyik barátja nyilatkozott még 2022-ben a Vanity Fairnek.

Kamilla baráti kezét nyújtotta Harrynek és Meghannek különböző helyzetekben. Amikor Meghan nehéz időszakon ment keresztül saját apjával, Kamilla segített eligazodni a dolgokban.

Bár Kamilla királyné eleinte megpróbált segíteni a hercegnének, és azt is felajánlotta, segít eligazodni a királyi életben, nem kötöttek mély barátságot. Hilary Fordwich, királyi szakértő szerint az uralkodó felesége mindig gyanakvó volt a hercegné szándékait illetően, ezért nem tudott benne megbízni.

Mielőtt Harry herceg sokatmondó, saját családját, és különösen Kamillát becsmérlő önéletrajzában megalázta, ő és Meghan Markle nem kötöttek igazán barátságot. Sokan azt mondják, hogy valójában soha nem ápoltak közeli kapcsolatot. Feltételezések szerint Kamilla nehezen hitte el, hogy Meghan feláldozza „karrierjét és függetlenségét”, hogy csendben szolgáljon férje mögött a monarchia iránti elkötelezettsége jeleként.

A szakértő szerint Meghanban ezért nem tudott igazán megbízni a királyné. Később pedig kifejezetten hálátlannak tartotta, és megharagudott rá. Ez részben köszönhető a Netflix számára készített dokumentumsorozatnak.

Elolvasom a cikket