Meglepetés sztárfellépő az olimpia megnyitóünnepségén

Celine Dion repülőgépe hétfőn szállt le Párizsban. Sajtóértesülések szerint pénteken lép színpadra, ő lesz az olimpia sztárfellépője. Egy dalt fog előadni, amiért busásan megfizetik, állítólag 2 millió dollár a gázsija. Ezen felül fizetik az utazási költségeit is.

A TMZ úgy tudja, hogy az énekesnő jobban van. Ez azért is nagyon nagy dolog, mert évek óta szenved a Stiff-Person szindrómától. A betegség szörnyű rohamokkal, görcsökkel és fájdalommal jár, teljesen elgyengíti a testet, ideiglenesen mozgásképtelenné tesz. Az énekesnő az Ez vagyok én: Celine Dion című dokumentumfilmjében megfogadta, hogy visszatér a színpadra, és erre nincs is jobb és nagyobb helyszín, mint a párizsi olimpiai nyitóünnepség.

A francia Vogue-nak még áprilisban azt mondta: Úgy döntöttem, hogy teljes testemmel és lelkemmel, tetőtől talpig beleadom magam a munkába az orvosi csapatommal. A lehető legjobb akarok lenni. Az a célom, hogy újra lássam az Eiffel-tornyot!

Nagyon valószínű, hogy Celine Dion közvetlenül a műemlék mellett fog fellépni, mivel a megnyitó ünnepséget a Szajna partján tartják.

Elolvasom a cikket