A csillagjegyek elárulják, kik a legsikeresebb vezetők

Nyilvános profilok és vállalati életrajzok áttanulmányozásával az derült ki, hogy a vezetők ezen listáját három csillagjegy uralja. Összeállítottak egy listát azokról a csillagjegyekről, amelynek a szülöttei tudják, hogyan kell jól bánni a pénzzel – írja a Topky.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

A Tarotoo-kutatások kimutatták, hogy az e jel alatt született emberek nagyszerű vezetők. A vezérigazgatók nagy részét az oroszlánok alkotják, a legjobb 150-nek 14 százaléka tartozik ehhez a csillagjegyhez. Ezek az emberek frontemberek, főszereplők és sztárok. Ezen csillagjegy szülöttjei például Warren „Berkshire Hathaway” Buffet, Satya Nadella a Microsofttól és Ted Sarandos, aki a Netflixet irányítja.

HALAK (február 19. – március 20.)

Halak csillagjegyű a 150 vezető 12 százaléka. A halak uralma alatt áll a Neptunusz, az álmok, az illúziók és a kollektív tudattalan bolygója, amely azt sugallja, hogy a legtöbbnél jobban fektetnek be a bizonytalanba, merészkednek az ismeretlenbe, és az intuíció érdekes keverékével vezetnek vállalatokat, cégeket, erkölcsi kétértelműség és bölcsesség jellemzi őket. A halak híres vezérigazgatói közé tartozik Jamie Dimon a JPMorgan Chase-től, Mark Lashier a Phillips 66-től és Michael S. Dell a Dell Technologiestől.

BIKA (április 20. – május 20.)

A vezérigazgatók tíz százaléka a bika jegyhez tartozik. A Bbika arról ismert, hogy keményen dolgozik, jól él, ellenáll a kompromisszumoknak és megköveteli a minőséget. Vezetőként makacsok és hajthatatlanok, és bizonyos helyzetekben diktátorokhoz hasonlítanak. A bika jegyében született, híres vezérigazgatók közé tartozik Tim Davie, a BBC vezérigazgatója és Mark Zuckerberg, a Meta tulajdonosa.

Ami a zodiákus többi részét illeti, a lista kilenc százalékát a rák szülöttek teszik ki, például Elon Musk. Az Ikrek a vezérigazgatók nyolc százalékát teszik ki; köztük van Dara Khosrowshahi az Uber Technologiestől, Shantanu Narayen az Adobe-tól, Sundar Pichai a Google-tól és Ramon Laguarta, a PepsiCo vezérigazgatója. Érdekes, hogy a tüzes kos, a hataloméhes skorpió és a kiszámíthatatlan vízöntő képviselteti magát a legkevésbé – a vezérigazgatók mindössze öt, hat és hét százaléka tartozik ezekhez a csillagjegyekhez.

Elolvasom a cikket