Jennifer Aniston keményen kritizálta az USA alelnökjelöltjét

A héten ismét előkerültek J. D. Vance, a republikánus alelnökjelölt korábbi kijelentései, amelyekkel azokat a nőket kritizálta, akik nem vállaltak gyermeket. Jennifer Aniston megosztott egy részletet abból az interjúból, amelyet még 2021-ben adott, és keményen kritizálta a jelölt kijelentéseit.

Jennifer Aniston a közösségi médiában kritizálta az alelnökjelöltet

Azután, hogy bejelentették, a republikánusok alelnökjelölte J. D. Vance, több korábbi felvétel is előkerült a férfiról. Az egyik 2021-ből származik, a jelölt a Fox Newsnak adott interjút, és a nőket kritizálta. A férfi úgy vélekedett, hogy az Egyesült Államokat olyan gyermektelen nők irányítják, akik egyedül vannak a macskájukkal, nyomorultul érzik magukat a saját életük miatt, ezért azt szeretnék, ha mások is ezt éreznék.

Jennifer Anistont mélyen érintette az alelnökjelölt korábbi interjúja. A megosztott idézethez a következő szöveget írta.

„Igazán nem hiszem el, hogy ez az Egyesült Államok potenciális alelnökétől jön. Csak azt mondhatom… Mr. Vance, imádkozom, hogy a lánya legyen olyan szerencsés, hogy egy napon saját gyermeket szülhessen. Remélem, nem kell második lehetőségként mesterséges megtermékenyítéshez fordulnia. Mert ezt is megpróbálja elvenni tőle.”

Jennifer Aniston Instagram-sztoriban is megosztotta véleményét.

A gyermekvállalás és a mesterséges megtermékenyítés érzékenyen érinti a hírességet. Korábban egy interjúban felfedte, szeretett volna gyermeket szülni, de erre nem volt lehetősége. Mindent kipróbált, volt mesterséges megtermékenyítése, ennek ellenére nem született gyermeke. Erről először 2022-ben beszélt az Allure magazinnak.

„Ha nem mentem volna át ezen, soha nem lettem volna az, akivé kellett válnom. Annyi évet töltöttem azzal, hogy megvédjem a mesterséges megtermékenyítésről szóló történetemet. Annyira védem ezeket a részeket, mert úgy érzem, olyan kevés van, amit magamban tudok tartani. Nincs rejtegetnivalóm.”

Jennifer Aniston magánéletéről éveken keresztül cikkezett a sajtó. Többször megemlítették, hogy nem vállalt gyereket. A 2000-es években pedig rendszerint azzal magyarázták a házassága felbomlását, hogy ő nem akart gyermeket, Brad Pitt pedig igen. A híresség sokáig hallgatott, végül csak évekkel később tudott őszintén beszélni a megpróbáltatásairól.

Elolvasom a cikket