Nagy titok látott napvilágot György hercegről

Ezért nem megy másik intézménybe

Van néhány dolog, ami megkülönbözteti a Lambrookot a többi iskolától. A tanulóknak szombatonként iskolába kell járniuk, így a hét hatnapos. A tanítás pedig 3 és 13 éves kor közötti tanulóknak szól, egészen a 8. évfolyamig, ami azt jelenti, hogy György hercegnek még két év van hátra. Az azonban nem világos, hogy ezt követően Katalin hercegné fia, hol folytatja a tanulmányait.

A legnagyobb esélyes

A pletykák szerint a befutó a northamptonshire-i Oundle School lehet, amelyet Nagy-Britannia egyik vezető koedukált bentlakásos és nappali iskolájaként tartanak számon. Ha György herceg ott tanulna tovább, ez lenne az első alkalom, hogy egy férfi örökös koedukált iskolába járna. Vilmos herceg, Harry herceg és Károly király a tekintélyes berkshire-i Eton iskolába jártak. Azonban a hírek szerint Katalin hercegné nem örülne, ha a legidősebb gyermekük abban az intézményben folytatná a tanulmányait.

Katalin hercegné szerint ez lenne a legjobb döntés

A walesi hercegné szívesen küldené a fiát a Marlborough College-ba, ahova ő is járt annak idején, valamint a testvérei: Pippa és James is. Eugénia hercegnő pedig szintén ebben az intézményben tanult annak idején. Azonban a királyi családban sokan azon aggódnak, hogy a Marlborough „túlságosan feltűnő” lett a szupergazdag családok első számú választása, mióta a Middletonok korábban oda jártak.

Elolvasom a cikket