Katalin hercegné másképp csinálja

Katalin hercegné és Vilmos herceg három gyermeket nevel. A család jelenleg Windsorban él, pár évvel ezelőtt költöztek be egy kicsi, vidéki otthonba, így személyzetük sincs. A szakértő szerint ez nem véletlen, mivel ezzel is szeretnék megóvni a gyerekeket.

Katalin hercegné új nevelési módszert vezetett be a királyi családban

Nincs könnyű helyzetben Vilmos herceg és Katalin hercegné, hiszen a gyermekeik sosem lehetnek átlagos gyermekek. Már a születésük óta nagy figyelem irányul rájuk, ez pedig csak nőtt az évek során. Bár a hercegi pár óvja a gyerekeket a nyilvánosságtól, meg kell jelenniük bizonyos rendezvényeken. Éppen ezért a hétköznapokat megpróbálják nagyon átlagosan megélni.

Erről Jennie Bond, a BBC korábbi királyi tudósítója nyilatkozott az OK! magazinnak.

Ők olyan gyakorlatias szülők, amilyen módon sem Károly és Diana, sem a néhai királynő és Fülöp herceg nem voltak azok. A kezdetektől fogva minimális külső segítséggel, amennyire csak lehetséges, maguk gondoskodtak gyermekeikről.

A szakértő szerint a brit királyi családban ez igazán felvilágosult szemléletnek számít. Korábban a családtagok az elfoglaltságaik miatt többször kértek segítséget, és a dadáknak nagyobb szerepük volt a gyermekek életében. Ezzel szemben Vilmos herceg és Katalin hercegné a gyerekeket helyezik az első helyre. A döntésükkel biztonságos környezetet akarnak teremteni a gyerekeknek, hiszen nem változtathatják meg azt, hogy hová születtek.

Korábban Margit hercegnő egykori udvarhölgye, Lady Anne Glenconner nyilatkozott a témában. Elárulta, Károly király és Anna hercegnő sokszor nagyon magányosnak érezték magukat, mivel a szüleik sokat dolgoztak. Katalin hercegné ezt szeretné elkerülni.

Elolvasom a cikket