Meghan körül újabb találgatások láttak napvilágot

Meghan Markle komoly válságot okozhatna a királyi családban, ha politikailag aktív lenne, ezért felhívták a hercegné figyelmét, ne keveredjen bele a politikába.

A sussexi hercegné körül azóta terjedtek a pletykák, miszerint lehetséges, hogy a politikában is részt vállalna, mióta visszaköltözött az Egyesült Államokba – ezt a feltételezést támasztja alá az is, hogy a Harry herceggel kötött házassága előtt évekig aktív volt a politikai és társadalmi szerepvállalása.

A Meghan politikai karrierjével kapcsolatos találgatások a hét elején újra fellángoltak, amikor Joe Biden elnök bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát, és támogatja Kamala Harris alelnököt.

A Daily Mail Palace Confidential című lapnak nyilatkozva Natasha Livingstone kommentátor azt mondta: „Ha megtartaná a Sussex hercegnéje címet, az fejtörést okozna a királyi családnak, akik köztudottan nem politizálnak.

„És az, hogy egy királyi cím bármilyen politikai tisztséghez társuljon, őszintén szólva, rémálom lenne számukra” – jegyezte meg egy bennfentes.

Elolvasom a cikket