A kezdés miatt csalódott, ám büszke is Chema Rodríguez

Chema Rodríguez a mérkőzést követően úgy fogalmazott: „Kicsit össze voltunk zavarodva az elején, puhák voltunk az első 15 percben. Amikortól el kezdtünk játszani, már elmentek nyolc góllal. Büszke vagyok a csapatra, hogy ilyen helyzetből is visszazárkóztunk. Megérdemeltük volna a jobb eredmény, egész jó volt a második félidő, ezért csalódást okoz a végeredmény. Meg akarjuk nyerni mind a négy hátralévő meccset, és akkor nem lesz problémánk.”

A mérkőzés elején elkövetett sok hibát Lékai Máté is kiemelte, hangsúlyozva, hogy a félidő közepétől jobban játszottak. „A végsőkig küzdöttünk, de egy-egy labda nem jól pattant, ilyeneken múlik egy ilyen mérkőzés. Van még négy találkozó, meg kell próbálni.”

Ligetvári Patrik beismerte: „Kicsit benne maradtunk az olimpiai lázban, nagyon sok technikai hibánk volt. Úgy kellett volna kezdeni a mérkőzést, ahogy a második félidőben játszottunk.”

A beállós Bánhidi Bence szerint borzasztó rosszul kezdték a mérkőzést, lehet, hogy túlizgulta a csapat a kezdést, utána kapaszkodtak az eredmény után, a végére pedig elfogytak.

A kőkemény védő, Sipos Adrián hangsúlyozta: „Nagyon puhák voltunk védekezésben az elején, sok labdát elhagytunk, ziccerekben is hibáztunk. Örülök, hogy vissza tudtunk jönni, de ez kevés volt a sikerhez.”

Elolvasom a cikket