Baleset Egernél

MH/MTI
2024. július 27. szombat. 22:23

A 25-ös főúton, Eger belterületén, a Bánréve felé vezető oldalon, két személygépjármű összeütközött. A 14-es km-nél a külső sávot lezárták.

Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 34-es és a 29-es km között megszűnt a forgalomterelés ismét két sávon autózhatnak. Röszke irányába a belső sávot még zárva tartják a járművekkel a külső és a leálló sávot használhatják.

Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, a 60-as km-nél lévő Székesfehérvár-dél/Dunaújváros csomópont felhajtóágát 19.00 órától várhatóan vasárnap reggel 6.00 óráig lezárták aszfaltozás miatt.
Kerülni, az 57-es km-nél fekvő Székesfehérvár-kelet/Agárd csomópont vagy pedig a 64-es km-nél lévő Székesfehérvár-Centrum/Szekszárd/Veszprém/Győr csomóponton keresztül lehet az M7-esre.

A Balaton-felvidéken, javában tart a hagyományos „Művészetek völgye” fesztivál. Emiatt a 77-es főúton, Kapolcs és Vigántpetend átkelési szakaszán erős gyalogos és járműforgalomra lehet számítani vasárnap estig. A rendezvény ideje alatt a 7,5 tonna össztömeg feletti teherautókat a Pula-Halimba-Zalahaláp-Tapolca útvonalra terelik.

Elolvasom a cikket