Coppola súlyos vádakkal néz szembe

Szemtanúk akkor arról számoltak be, hogy a kérdéses eset egy éjszakai klubjelenet forgatása során történt, a jeleneteket 2023 februárjában vették fel a Tabernacle-ben, egy atlantai koncertteremben. Miközben Coppola rendezett, állítólag folyton felugrott, hogy megölelje vagy megcsókolja a nőket, állítólag néhányat még az ölébe is rángatott – írja a Life.hu.

A bennfentes a viselkedést „szokatlannak” írta le.„ Néhány felvétel után Coppola állítólag odaállt a mikrofonhoz, és bejelentette a teremben tartózkodóknak: „Bocsánat, ha odamegyek hozzátok és megcsókollak titeket, tudjátok, hogy ez kizárólag az én örömömre történik.”

A Variety két videót is megszerzett, amelyek alátámasztani látszanak a szemtanúk csókolózásról szóló állítását.

A rendező képviselője nem kívánta kommentálni a videókat és a viselkedésével kapcsolatos állításokat. Francis azonban a múlt hónapban látszólag tagadta a vádakat. Azt mondta, ő túl szégyenlős. Eközben Darren Demetre, a film társproducere egy nyilatkozatban próbálta megvédeni a filmkészítőt, de nyilatkozatával valójában elismerte a fizikai érintésekre vonatkozó állításokat.

„Volt két nap, amikor egy ünnepi, Studio 54-szerű klubjelenetet forgattunk, ahol Francis körbesétált a forgatáson, hogy megteremtse a jelenet hangulatát azzal, hogy kedvesen megölelte és arcon csókolta a szereplőket és a statisztákat” – mondta a többi között. A stáb tagjai állítólag összenéztek, amikor Coppola megcsókolta és ölelgette a statisztákat, de senki sem tiltakozott nyilvánosan vagy próbált közbelépni.

„Mivel Coppola finanszírozta, nem volt HR-osztály, amely kordában tartotta volna a dolgokat„ – mondta egy másik forrás.” Kivel kellett volna beszélniük? Coppolának panaszkodni, és Coppolát jelenteni magának?„

A filmben dolgozó két intimitás-koordinátor közül egyik sem volt a forgatáson az éjszakai klubjelenet napján. A kérdéses jelenetet követő napokban a produkció egyik forrása szerint a stáb vezető tagjai aggódni kezdtek amiatt, hogy a csókolózós videók terjedni kezdenek, ezért mindenkit emlékeztettek arra, hogy a titoktartási megállapodásuk szerint nem oszthatják meg a kulisszák mögötti munkáról készült felvételeket.

A Megalopolis szeptemberben kerül a mozikba.

Elolvasom a cikket