Egy „szupergyümölcs”, ami erősíti a szívet, javítja az alvást és méregteleníti a szervezetet

Az avokádót olyan terméknek tekintik, amely általában véve hasznos az emberi szervezet számára. Beleértve a szív- és érrendszerre, az alvásra, a táplálkozásra, számol be a Sports.kz a Ferra.ru-ra hivatkozva.

Egy új tanulmányban a szakértők megállapították, hogy az evés és az alvás jelentősen javítható az avokádó fogyasztásával. Dr. Janhavi J. Damani, a Pennsylvaniai Egyetem munkatársa azt is hangsúlyozta, hogy ez a gyümölcs csökkenti a szívbetegségek kialakulásának valószínűségét – tájékoztat a Sports.kz.

A tudományos munka azt mutatja, hogy azok az emberek, akik naponta fogyasztanak avokádót, jobb minőségű alvással és alacsonyabb vérzsírszinttel rendelkeznek.

Az avokádó sok zsírt tartalmaz, amelynek 60%-a telítetlen. Ennek köszönhetően a vérnyomás csökkenéséhez vezet, véd a szívbetegségektől.

Az avokádó egyéb előnyei közé tartozik a szem egészségének megőrzése, a csontok erősítése, a depresszió valószínűségének csökkentése, az emésztés javítása, a méreganyagok eltávolítása a szervezetből, az étvágy szabályozása, a fertőzések elleni védelem és az agyműködés javítása.

Elolvasom a cikket