Ezt kell inni a gyors fogyásért

A Tsn.ua portál elmondta, milyen italokat kell inni éjszaka, hogy a felesleges kilók alvás közben eltűnjenek – számol be a Sports.kz.

Zsírégető ital fahéjjal és mézzel. A méz eltávolítja a felesleges vizet a szervezetből, és az anyagcserét serkentő fahéjjal együtt ezek a termékek a felesleges zsírszövetek elégetésén dolgoznak. Az ital elkészítéséhez forraljon fel 250 g vizet, adjon hozzá egy rúd fahéjat vagy egy teáskanál fahéjport, és hagyja az italt 30 percig áztatni. Ezután adjunk hozzá egy evőkanál mézet, és röviddel vacsora előtt igyuk meg. Az italt reggel éhgyomorra is ihatja.

Zöld tea citrommal. A zöld tea amiláz enzimet tartalmaz, amely megakadályozza a túlzott zsírszövet növekedését. A citrom pedig C-vitamint tartalmaz, amely részt vesz a káros anyagok és méreganyagok eltávolításában a szervezetből. Egy ilyen hasznos ital segít az anyagcsere szétterítésében és a túlzott súlygyarapodás megelőzésében. Öntsünk két teáskanál zöld teát szennyeződések nélkül, adjunk hozzá egy szelet citromot, és hagyjuk 15 percig áztatni. Minden nap reggel és este igyon egy csésze ilyen teát, ez jelentősen felgyorsítja a fogyás folyamatát.

Víz citrommal a fogyáshoz. Igen, első pillantásra furcsának tűnhet, hogy egy ilyen egyszerű kombináció segít a fogyásban, de nem szabad figyelmen kívül hagyni ezt az italt. A citromos víz eltávolítja a duzzanatot a testen, és csökkenti a centimétereket a derékon is. A hatás fokozása érdekében egy kis reszelt gyömbérgyökeret is adhat az italhoz.

Citrommal és mentával. Két citrom levét facsarjuk ki, egy másik citromot vágjunk szeletekre. A levet és a felszeletelt citromot szódával kell összekeverni, fél liter elég lesz. Ezután tetszés szerint mentát és jeget adjunk az italhoz. Az ilyen limonádé kiváló a túlsúly elleni küzdelemben, és a menta miatt segít az alvás javításában.

Elolvasom a cikket